BELÉPŐJEGYEKKEL MONDTAK KÖSZÖNETET

Ötszáz darab, a Szolnoki Bagolyvár Vadasparkba szóló családi belépőjegyet kaptak szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet dolgozói.
A megyei önkormányzat koordinálásában mintegy másfél millió forint értékben, ötszáz darab belépőt adományozott az állatkertet fenntartó Nefag Zrt. az intézetnek. A felajánlást Piroska Miklós, a kórház főigazgatója és Dr. Kudrajcev Anatolij orvosigazgató vette át Dégi Zoltán vezérigazgatótól.


– Nem lehet eléggé megköszönni a jelenlegi járványhelyzetben azt a felelősségteljes, feladatukon túlmutató, áldozatkész szolgálatot, melyet az egészségügyi dolgozók hónapok óta végeznek – emelte ki Dégi Zoltán. Mint hozzátette, remélhetőleg napokon belül újra nyitva lesznek a látogatók előtt, így az érintettek mielőbb felhasználhatják a belépőket.


– Bár vannak biztató tendenciák, a leterheltség még jelentős – mondta el Piroska Miklós, megköszönve a felajánlást. – Az egészségügyben dolgozók ezért vélhetően még jó ideig erőn felül kell, hogy munkálkodjanak. A belépők elosztásáról az érintettek bevonásával fognak rendelkezni, így az összes jegy az intézmény dolgozóihoz, elsősorban a frontvonalban tevékenykedő, gyermekes, többgyermekes családokhoz fog kerülni