TÚL A 40.000 OLTÁSON!

Május 1-jén a 40.000. oltást is beadtuk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza-Kórház-Rendelőintézet 4 különböző oltóhelyén – tájékoztatott Piroska Miklós az intézet főigazgatója.
Az intézet oltóhelyén immár hónapok óta a legkorszerűbb körülmények között, szervezetten történik az oltás, az oltandók számától függően napi akár 1500 fő juthat vakcinához. Kórházunkban AstraZeneca, Moderna, Pfizer, Sinopharm és Szputnyik-V oltóanyagot használunk, melyek mellett mindeddig súlyos mellékhatást, komolyabb oltási szövődményt nem tapasztaltunk.


A sok tízezer oltás gördülékeny beadása elsősorban az oltópontokon dolgozó orvosok, szakdolgozók, katonák, hallgatók és önkéntesek  áldozatos és lelkiismeretes munkájának köszönhető és természetesen mindazoknak, akik időben regisztráltak. Ezúton is köszönjük minden érintettnek. Kérünk mindenkit, hogy aki még nem tette, regisztráljon a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon.

Az oltás felvétele a leghatékonyabb módja annak, hogy a kórházi kezelést el tudjuk kerülni, visszaszorítsuk a járványt és mielőbb visszatérhessünk korábbi életünkhöz.