Gálaestre szóló belépőjegyekkel mondtak köszönetet

Több mint egy millió forint értékben ajánlott fel belépőket a megye 3 kórházában dolgozók és az alapellátásban résztvevő háziorvosok számára a Tisza-tavi Fesztivál Nonprofit Kft.


Amint Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató a szerdai átadó ünnepségen kiemelte, személyes érintettsége okán is nagy köszönettel tartozik mindazoknak, akik segítettek abban, hogy meggyógyulhassanak a koronavírusos betegek.
– Szeretnénk viszonozni egy kicsit mindazt, amit értünk tettek. Ezért döntöttünk úgy, hogy 170 darab tiszteletjegyet ajánlunk fel – mondta el Debreczeni Ildikó. – A jegyeket a Hetényi Géza Kórház, a Szolnoki MÁV kórház, a karcagi Kátai Gábor Kórház és a háziorvosi ellátásban részt vevők között osztják majd szét.


– Az egészségügyi dolgozók munkájának köszönhetjük, hogy felszabadultan készülhetünk a nyárra, s biztos vagyok benne, hogy ők is készülnek rá, hogy az elmúlt időszak fáradalmait kipihenjék Erre kiváló alkalom lehet a július végi fesztivál – hangsúlyozta köszöntőjében Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke, aki kifejezte köszönetét az egészségügyi dolgozóknak és a Tisza-tavi Fesztivál csapatának is.


– Az előzetes felmérés alapján nagy igény van kórházunkban ezekre a jegyekre, nagy örömet okoz majd a kollégáinknak, hogy megtekinthetik a magas kultúrát képviselő Tisza-tavi Fesztivál egyik koncertjét. Köszönet Debreczeni Ildikónak, hogy gondolt ránk – tette hozzá Piroska Miklós, a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet főigazgatója.


A karcagi kórház dolgozóinak járó jegyeket Nagyné László Erzsébet főigazgató vette át, a MÁV kórház nevében Bukorné Szőke Ildikó ápolási igazgató mondott köszönetet. A jótékonysági jegyátadón rövid, ám annál színvonalasabb műsort adott a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, mint a Magyar Tavak Fesztiváljának hivatalos fesztivál zenekara.