Folytatódik az oltási akció oltópontjainkon!

Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatom Önöket, hogy januárban minden csütörtök és péntek délután, illetve szombaton folytatódik az oltási akció oltópontjainkon. Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást. Ezeken az akciónapokon a 12 év feletti korosztályt várjuk az oltópontokon.

Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak regisztrációt követően, előzetes időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon.
A megerősítő oltás mindenkinek javasolt, aki már 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltását, s immár a 12-17 éves korosztályhoz tartozókat is várjuk.
Már a negyedik oltás is kérhető 18 év felett, ha a 3. oltás beadása óta eltelt 4 hónap. Az olthatóság megítélése érdekében az oltóorvos szükség esetén konzultálhat a kezelőorvossal, háziorvossal. Az oltóanyag választás minden esetben az oltóorvos feladata, aki a pácienst kikérdezve szakmai szempontok alapján dönt. Általános ellenjavallata egyik kombinációnak sincs.
Azon oltatlan személyek, akik fertőzésen átestek, várakozási idő nélkül a betegségből történt felgyógyulás után, olthatók.

Intézményünkben továbbra is Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sinopharm és Janssen vakcinákkal van lehetőség a COVID-19 elleni oltás felvételére.
Kórházi oltópont: 5000 Szolnok, Tószegi út 21. (Kórház „A/1”-es épület) a hét minden napján (bejárat a 7 emeletes épület felől)

Kórházi oltópont: 5000 Szolnok, Tószegi út 21. (Kórház „C” épület, bejárat a 7 emeletes épület felől), 5-11 éves gyermekek oltása

Rendelőintézeti oltópont: 5000 Szolnok, Hősök tere 2-4. munkanapokon

Időpont foglalás az alábbi online felületen lehetséges:
https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas

Kérjük, a személyi okmányaikat, kitöltött beleegyező nyilatkozatot, előző oltásaik igazolását hozzák magukkal.
Tisztelettel kérjük a maszk viselését és a szociális távolság betartását!

Tisztelettel:
Piroska Miklós
főigazgató
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet