Január utolsó hétvégéjén is oltási akció

Január utolsó hétvégéjén is oltási akciót szervez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet is.

Következő  oltási akciók a kórházi és járásközponti oltópontokon:
·         2022. január 27-28. (csütörtök-péntek) 14-18 óra között.
·         2022. január 29. (szombat) 10-18 óra között

Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást. Az akciónapokon a 12 év feletti korosztályt várják az oltópontokon.

A megerősítő oltás mindenkinek javasolt, aki már 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltását, és immár a 12-17 éves korosztályhoz tartozókat is várjuk.

Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak előzetes időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon.

Azon oltatlan személyek, akik fertőzésen átestek, várakozási idő nélkül, a betegségből történt felgyógyulás után olthatók. Az oltóanyag választás minden esetben az oltóorvos feladata, aki a pácienst kikérdezve szakmai szempontok alapján dönt, szükség setén konzultálhat a kezelőorvossal, háziorvossal.

Az intézményben továbbra is Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sinopharm és Janssen vakcinákkal van lehetőség a COVID-19 elleni oltás felvételére.

Kórházi oltópont: 5000 Szolnok, Tószegi út 21. (Kórház „A/1”-es épület) a hét minden napján (bejárat a 7 emeletes épület felől)

Kórházi oltópont: 5000 Szolnok, Tószegi út 21. (Kórház „C” épület, bejárat a 7 emeletes épület felől), 5-11 éves gyermekek oltása

Rendelőintézeti oltópont: 5000 Szolnok, Hősök tere 2-4. munkanapokon