Február hónapban is folytatódnak az oltási akció napok

Február hónapban is folytatódnak az oltási akció napok a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben is.

Az oltási akció napok a következők:
– minden csütörtökön és pénteken 14:00 – 18:00 óráig

– minden szombaton 10:00 – 18:00 óráig

Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást. Az akciónapokon a 12 év feletti korosztályt várjuk az oltópontokon.

A megerősítő oltás mindenkinek javasolt, aki már 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltását. A 12-17 éves korosztályhoz tartozó gyermekeket is várjuk az emlékeztető oltás felvétele céljából.

Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak előzetes időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon.

Azon oltatlan személyek, akik fertőzésen átestek, várakozási idő nélkül, a betegségből történt felgyógyulás után olthatók. Az oltóanyag választás minden esetben az oltóorvos feladata, aki a pácienst kikérdezve szakmai szempontok alapján dönt, szükség esetén konzultálhat a kezelőorvossal, háziorvossal.

Az intézményben továbbra is Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sinopharm és Janssen vakcinákkal van lehetőség a COVID-19 elleni oltás felvételére.

Kórházi oltópont: 5000 Szolnok, Tószegi út 21. (Kórház „A/1”-es épület) CSÜTÖRTÖKTŐL-VASÁRNAPIG  (bejárat a 7 emeletes épület felől)

Kórházi oltópont: 5000 Szolnok, Tószegi út 21. (Kórház „C” épület, bejárat a 7 emeletes épület felől), 5-11 éves gyermekek oltása

Rendelőintézeti oltópont: 5000 Szolnok, Hősök tere 2-4. munkanapokon