A Szívdobbantók képviselik országos szinten a vármegyét

Kórházunk egyik csapata, a Szívdobbantók (Tóth Klaudia, Szűcs Klaudia, Czinege Szilvia, Túróczi Fanni) nyerte a vármegyei szakmai egészségügyi versenyt.

A MESZK területi szervezete immár 12. alkalommal rendezte meg a szakmai verseny vármegyei fordulóját. A Hetényi Géza Kórházban zajló elméleti és gyakorlati vetélkedőre összesen hét csapat nevezett.
Mint Piroska Miklós főigazgató köszöntőjében kiemelte, nagy öröm számára, hogy Jászberényből, Karcagról és Mezőtúrról is érkeztek résztvevők.

– Bízom benne, hogy eredményes és csapatépítés szempontjából is sikeres szakmai versenyen szerepelhetnek a jelenlévők, akik közül a legjobb a tavaszi országos döntőben is képviselheti vármegyénket – mondta.
A vetélkedőn elméleti tesztírás és gyakorlati feladatok egyaránt vártak a versenyzőkre, elsősorban ápolástani feladatokból és újraélesztésből kellett számot adniuk. Emellett ötletes bemutatkozásaikat is pontozta a zsűri. A megyei fordulót végül a Szívdobbantók csapata nyerte, ők képviselőik Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét az országos versenyen.