Divatbemutatóval a gyógyításért

Különleges jótékonysági akció segíti a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetet.  A 20. „születésnapját” ünneplő Szimóna Divatáru üzlet tulajdonosa, Kovácsné Andrea nagyszabású jótékonysági divatbemutatót rendezett a napokban, melynek bevételét a kórház kardiológiai rehabilitációs részlegének ajánlotta fel, egy hordozható EKG-készülék vásárlására.

- Az évfordulót mindenképpen egy ilyen gálával szerettük volna emlékezetessé tenni, helyre leghűségesebb vásárlóimat hívtam meg – tudtuk meg tőle. – Úgy gondoltam, ne csak ünnepeljünk egy ilyen összejövetellel, hanem segítsünk egy jó célt is. Édesanyám szívbeteg, általa jól ismerjük a Hetényi kórház kardiológiáján folyó áldozatos munkát, ezért döntöttünk a rehabilitációs részleg támogatása mellett.

A jó hangulatú esten mintegy 300 ezer forint gyűlt össze, melyhez rövid időn még különböző felajánlások érkeznek. A közel hétszázezer forint értékű berendezéshez szükséges hiányzó összeget pedig a szervező Kovácsné Andrea adományozza az intézetnek.