EFOP-1.10.2-17-2017-00017

 

A fejlesztés keretében két támogatható tevékenység elvégzését vállalja: az intézményi létszámbővítést, és az intézményen belül új munkakörben történő foglalkoztatást. A pályázat megvalósítása során összesen 15 gyakorló ápoló és 11 gyakorló gyermekápoló 24 hónapos foglalkoztatása valósul meg. A foglalkoztatás részben új alkalmazottak bevonását, illetve a jelenlegi alkalmazottak új munkakörbe helyezését jelenti.

 

Szerződés tárgya

Szerződött fél

Támogatás

147 303 255 Ft

Támogatás mértéke (%-ban)

100%

A projekt befejezési dátuma

2019.06.30.

 

 

17 | 07 | 01.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

 

 

Sajtóközlemény

humánerőforrásfejlesztés a Hetényi Géza Kórházban

 

 

EFOP-1.10.2-17-2017-00017 „Humánerőforrás fejlesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézetben”

 

Közel 150 millió forintos uniós támogatásnak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet humánerőforrásfejlesztést valósít meg a hiányszakmaként jelentkező szakmák esetében. A fejlesztés keretében két támogatható tevékenység elvégzését vállalja: az intézményi létszámbővítést és az intézményen belül új munkakörben történő foglalkoztatást. A fejlesztés eredményeként összesen 18 gyakorló ápoló és 11 gyakorló gyermekápoló 24 hónapos foglalkoztatása valósul meg A foglalkoztatás részben új alkalmazottak bevonását, illetve a jelenlegi alkalmazottak új munkakörbe helyezését jelenti. A projekt célja olyan egészségügyi humánerőforrás mennyiségi fejlesztését célzó beavatkozások megvalósítása, amelyek által csökkenthetőek az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben mutatkozó egyenlőtlenségek, csökken az egészségügyben a betöltetlen álláshelyek száma, valamint javulnak az egészségügyben a munkaerő megtartását szolgáló munkakörülmények és feltételek, valamint a lakosság számára nyújtott ellátások minősége és hatékonysága.