EFOP-1.10.3-17-2017-00010

A meglévő fekvőbeteg egészségügyi feladatellátáshoz kapcsolódóan valósít meg képzési programot, amelynek keretén belül hiányszakmának minősülő orvosi lincencképzést, illetve szakdolgozói OKJ képzéseket biztosít munkavállalóinak.

 

Szerződés tárgya

Szerződött fél

Támogatás

58 476 792 Ft

Támogatás mértéke (%-ban)

100%

A projekt tervezett befejezési dátuma

2020.06.30.

 

20 | 08 | 31.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Sajtóközlemény

Befejeződtek a HUMÁNERŐFORRÁSFEJLESZTÉS KÉPZÉSI PROGRAMOK A HETÉNYI GÉZA KÓRHÁZBAn

EFOP-1.10.3-17-2017-00010 „Képzési programok a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben”

Közel 60 millió forintos uniós támogatásnak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egészségügyi humánerőforrás képzési programot valósított meg a hiányszakmák tekintetében. A fejlesztés keretében két támogatható tevékenység elvégzését vállalta: szakképesítést biztosító képzést és szakorvosi képzést. A fejlesztés eredményeként 34 szakdolgozó szerzett szakképesítést és 1 orvos szakorvosi továbbképzési licenc vizsgát tett. A képzések során a munkavállalók motivációs ösztöndíjban is részesültek.

A projekt célja, hogy az egészségügyben biztosított megfelelő számú és szakmai képzettségű humánerőforrás álljon a betegek rendelkezésére, ezáltal javuljon az egészségügyi ellátás színvonala.

 

18 | 04 | 01.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

 

Sajtóközlemény

humánerőforrásfejlesztés képzési programok megvalósításával a Hetényi Géza Kórházban

 

 

EFOP-1.10.3-17-2017-00010 „Képzési programok a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben”

 

Közel 60 millió forintos uniós támogatásnak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egészségügyi humánerőforrás képzési programját valósítja meg a hiányszakmaként jelentkező szakmák esetében. A fejlesztés keretében két támogatható tevékenység elvégzését vállalja: szakképesítést biztosító képzést és szakorvosi képzést. A fejlesztés eredményeként 19 szakdolgozó szerez szakképesítést és 1 orvos szakorvosi továbbképzési licenct. A képzések során a munkavállalók motivációs ösztöndíjban is részesülnek. A projekt célja, hogy az egészségügyben biztosított megfelelő mennyiségű és minőségű humánerőforrás következtében javuljon az egészségügyi ellátás színvonala.