EFOP-2.2.19-17-2017-00023

A Rendelőintézet a magasabb szintű ellátási színvonal érdekében, a helyi igényekkel összhangban fejleszti 12 szakrendelőjét, a fejlesztés eredményeként növekszik a definitív ellátások száma, csökkennek a területi egyenlőtlenségek.

Támogatás 293 117 930 Ft

Támogatás mértéke (%-ban) 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma 2022.06.30.

„Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézetben”

19 | 06 | 01.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Sajtóközlemény

eszközök beszerzésével korszerűsödik a Járóbetegek szakellátása A Rendelőintézetben

EFOP-2.2.19-17-2017-00023 „Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézetben”

Közel 300 millió forintos uniós támogatásnak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet újabb eszközbeszerzést valósít meg. Az intézet már a korábbi években is végzett hasonló fejlesztéseket, így eszközparkja folyamatosan megújul. A fejlesztés eredményeként beszerzésre kerülnek 12 szakrendelés munkáját segítő, magasabb technikai színvonalat képviselő eszközök, műszerek.

A projekt kiemelt célja, hogy hozzájáruljon az évek óta tartó egészségügyi reformhoz, melynek szerves része a hatékonyság növelése minden szinten. A fejlesztés olyan szükségletalapú tervezésre épül, amelyben a betegek az állapotuknak megfelelő egészségügyi szolgáltatásokat a számukra megfelelő helyen és időben, a szükséges legmagasabb színvonalon és minőségben tudják igénybe venni.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet a magasabb szintű ellátási színvonal érdekében, a helyi igényekkel összhangban fejleszti 12 szakrendelését: belgyógyászat, sebészet, gyermekszemészet, szemészet, fül-orr-gégészet, bőr-és nemibeteg ellátás, dento-alveorális sebészet, fogszabályzás, fogászati röntgen, tüdőgyógyászat, radiológia, gyógytorna, urológia.

A fejlesztés eredményeként növekszik a definitív ellátások száma, csökkennek a területi egyenlőtlenségek.

 

Sajtóközlemény EFOP-2.2.19-17-2017-00023