EFOP-2.2.18-17-2017-00012

 

A fejlesztés keretében a betegellátás minőségének betegbiztonsági szempontú infrastrukturális fejlesztését tervezi megvalósítani. A pályázatból 1 db gyógyszeradagoló automatát kíván beszerezni, illetve annak bevezetését támogató szoftvert és illesztéseit – a meglévő informatikai rendszerekhez történő csatlakoztatását. A fejlesztés során a betegek biztonsága növekszik, hatékony és követhető gyógyszerelés valósul meg. A biztonságos gyógyszeradagolás kialakítása a projekt keretében beszerzendő és az intézmény telephelyén üzembe helyezendő gyógyszeradagoló rendszerek által ellátott ágyszámának aránya az intézményi telephely teljes ágyszámához viszonyítva 70%-t realizálja.

 

Szerződés tárgya

Szerződött fél

Támogatás

199 999 990 Ft

Támogatás mértéke (%-ban)

100%

A projekt tervezett befejezési dátuma

2020.12.31.

 

 

18 | 03 | 01.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

 

 

Sajtóközlemény

automatizált gyógyszeradagoló rendszer beszerzésével korszerűsödik a Hetényi Géza Kórház

 

 

EFOP-2.2.18-17-2017-00012 „Biztonságos gyógyszeradagolás feltételeinek kialakítása a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben”

 

Közel 200 millió forintos uniós támogatásnak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet automatizált gyógyszeradagoló rendszer bevezetését, illetve az illeszkedő informatikai fejlesztését valósít meg. A fejlesztés eredményeként betegszintűvé, személyre szabottá válik a gyógyszerelés, garantálja a beteg-, és gyógyszerbiztonságot, csökkenti a kórházban töltött napok számát, a betegelégedettségi szint emelkedését eredményezi.