2019. okt. 18.

Október 16-a az újraélesztés világnapja.

2019. okt. 15.

A nyáron kapott klímák után most javarészt szolnoki cégek összefogásának köszönhetően kerülnek újabb klímaberendezések a Hősök terén álló Rendelőintézetbe és a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet fekvőbeteg osztályaira.

2019. okt. 15.

2009-es indulása óta immár a harmadik körben kezdődött újra Jász-Nagykun-Szolnok megye kétezer fő alatti kistelepülésein a megyei önkormányzat és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet együttműködésében

2019. okt. 09.

Segédlet a labor előjegyzéshez a cikkben található videótartalom segítségével. Kattintson a Bővebben gombra a videó megtekintéséhez.

2019. okt. 09.

Különleges jótékonysági akció segíti a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetet.  A 20.

2019. szep. 30.

Hamarosan megszűnhetnek a kígyózó sorok a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Rendelőintézetének vérvételi laboratóriumánál. Amint azt a járóbeteg ellátásért felelős vezető főorvos, dr.

2019. szep. 25.

Kórházban lenni senki sem szeret. Fájdalmas vizsgálatok, beavatkozások várnak ránk, elesetten, kiszolgáltatottan várjuk a segítséget. Még a felnőttek számára is megterhelő a betegágyban töltött időszak, hát még egy gyermek esetében!

2019. szep. 24.

Közel háromszáz résztvevőt vonzott az a kórházi családi nap, melyet a MESZK rendezett a hét végén.

2019. szep. 16.

Mindenki tisztában van vele, hogy nem egyszerű az egyedülálló szülők élete.

2019. szep. 16.

Betegszállításra és vizsgálati anyagok szállítására egyaránt alkalmas személyautót kapott a Hetényi Géza Kórházért Alapítvány a MaMMa Zrt-től. A nagy értékű adománynak köszönhetően zökkenőmentesebbé válik az ellátás.