Köszöntő

A gyógyulás nem rövidtávfutás, hanem maraton,

nem egy hatalmas ugrás, hanem kis lépések sorozata.”

(Bob Gass, észak-ír szerzetes)

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt a több, mint 120 éves múltra visszatekintő Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megújult honlapján, mellyel segíteni kívánjuk Önt abban, hogy minden fontos információt megtaláljon kórházunk működésével kapcsolatban.

A 21. század kihívásaihoz igazodva, napjaink kórházának kiemelt feladata a legmodernebb gyógyító technikák biztosítása mellett a betegközpontú, személyre szabott ellátás alkalmazása, hatékony kommunikációs módszerekkel.

Intézetünk 1896-ban kezdte meg működését 100 ággyal, ma pedig már 1 millió fekvő és járó-beteget látunk el. Intézményünk Jász-Nagykun-Szolnok megye legjelentősebb egészségügyi szolgáltatója. 1600 dolgozójával kórházunk az egyik legnagyobb munkáltató is a térségben.

Mottónkhoz híven, munkatársaimmal hiszünk a kis lépések sorozatában a gyógyulás felé vezető úton, melyet közösen, Önnel teszünk meg.

Számunkra az a legfontosabb, hogy pácienseink minél elégedettebben távozzanak.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk betegeink gyógyulásáért, de legalább ilyen fontos számunkra az is, hogy segítséget nyújtsunk az egészség megőrzésében, az egészséges életmód kialakításában.

Számunkra az Ön egészsége a legfontosabb.

Számunkra Ön a legfontosabb.

Tisztelettel,

Dr. Bene Ildikó

mb. főigazgató