Köszöntő

„Az életben az egészség a legfontosabb, tegyünk meg mindent annak megőrzéséért, éljük örömmel és hálával telt szívvel minden napját, ami megadatott.”                            

                                                                         (Piroska M.)

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel köszöntöm a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet honlapján. Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek hasznos útbaigazítással, mielőtt kórházunkat személyesen felkeresné. Bízom benne, hogy minden fontos információt megtalál intézményünkkel kapcsolatban, legyen szó szolgáltatásainkról, elérhetőségeinkről, legújabb fejlesztéseinkről vagy épp működésünkről.

A több mint 125 éves múltra visszatekintő Hetényi Géza Kórház 1896-ban kezdte meg működését 100 ággyal, ma pedig már évi egy millió fekvő- és járóbeteget látunk el Jász-Nagykun-Szolnok megye legjelentősebb egészségügyi szolgáltatójaként. Intézményünk törekvése, hogy pácienseink számára minden körülmények között a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, messzemenőleg figyelembe véve a személyes jogokat és emberi méltóságot. Kórházunk komplex szolgáltatásokkal segíti a betegek gyógyulását, modern eljárások, európai színvonalú diagnosztikai háttér segítségével.

Filozófiánk legfontosabb két alappillére a betegközpontúság és a magas szakmai színvonal. Elsődleges célunk, hogy betegeink gyógyultan és elégedetten távozzanak tőlünk.

Üdvözlettel

Piroska Miklós

főigazgató