2020. júl. 07.

Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta idén a Kálmándi Mihály-díjat. Szolnok város egészségügyi díja a hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr.

2020. júl. 02.

Hagyományosan Semmelweis-napon, a Magyar Egészségügy Napja alkalmából adják át a Hetényi Géza Kórház kitüntetéseit. A hétfői rendezvényt dr. Bene Ildikó megbízott főigazgató nyitotta meg.

2020. júl. 02.

Dr. Rusvai Antal, dr. Matuz Dezső, dr. Endes János, dr. Grúber Károly – mindannyian nagy formátumú, meghatározó orvosai voltak a Hetényi Géza Kórháznak. Tiszteletükre emléktáblákat avattak hétfőn a Gergely-terem falán.

2020. jún. 17.

Tisztelt Látogatók!

2020. máj. 29.

Országszerte összesen ezer táblagépre pályázhattak a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarához olyan egészségügyi szakdolgozók, akik az élvonalban végzik munkájukat a Covid-19 járvány időszakában.

2020. máj. 19.

A súlyos állapotú, intenzív ellátást igénylő betegek szakszerű ellátását sajátítják el, elevenítik fel az egészségügyi dolgozók azon az önkéntes képzésen, melyet a Hetényi Géza Kórház szervezett munkavállalói számára.

2020. máj. 18.

Tisztelt Betegeink!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2020. május 18-tól a nem sürgős endokrin betegek ellátása a Rendelőintézet II. emeletén történik.

2020. máj. 18.

"Vezetése alatt a megyei kórházat és a Mentőszolgálatot kiváló szakmai együttműködés, sok esetben úttörő munka jellemzi. A Sürgősségi Betegfelvételi Osztály fejlesztésének tervezése kapcsán a mentőszervezet szakembereivel mindig konzultál.

2020. máj. 14.

Minden szakrendelés újraindult a Hetényi Géza Kórház Rendelőintézetében a Hősök terén. A vizsgálatokra azonban szigorú szabályozások mellett, kizárólag telefonos időpontkérést követően kerülhet sor.