2019. dec. 09.

Mintegy hetvenezer forint értékben adományozott gyermekeknek és felnőtteknek szóló könyvcsomagot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat nevében Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke a Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet javára.

2019. dec. 09.

A hagyományoknak megfelelően idén is ellátogatott a Mikulás a Hetényi Géza Kórház gyermekosztályára. A COOP Mikulásvonattal krampuszok és manók is érkeztek, akik énekelve, ajándékot osztva látogatták végig a kis betegeket.

2019. dec. 09.

Több éves hagyomány már a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórházban, hogy a karácsonyi várakozás heteiben adventi gyertyagyújtással teszik meghittebbé a betegek számára a kórházi tartózkodást.

2019. dec. 05.

Rendszeresen találkoznak a Hetényi Géza kórház fiatal szakorvosai és rezidensei, hogy megismerkedjenek a legújabb kutatási eredményekkel, irányvonalakkal, bővítsék tudásukat.

2019. nov. 29.

Úgy tartja a mondás, a betegágyak mellett töltött évek duplán számítanak.

2019. nov. 29.

Az influenza napjainkban is komoly megbetegedés, különösen a még nem kellően „tapasztalt” immunrendszerrel rendelkező gyermekek, fiatal felnőttek, a terhes nők és a több szervet érintő, krónikus betegségben szenvedő, esetenként csökkent védekező k

2019. nov. 18.

November 17-én, a koraszülöttek világnapján lilába borulnak a középületek, felhívva a figyelmet a legkisebb, legtörékenyebb életekre.

2019. nov. 18.

November 17-e a koraszülöttek világnapja. Ez alkalomból szervezett ünnepséget a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház.

2019. nov. 05.

A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, „a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét" - mondta az emberi erőforrások minisztere a napokban az egészségügyi szakmai

2019. okt. 30.

Hamarosan megszűnhetnek a kígyózó sorok a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Rendelőintézetének vérvételi laboratóriumánál. Amint azt a járóbeteg ellátásért felelős vezető főorvos, dr.